img

Кристин, която изтегли кредит за силиконови гърди: Не мога да живея с по-малко от 400 лв на ден

/
/
/
4746 Views
Силиконката с гърди на кредит Кристин Каменова се превърна в светска новина №1 в последните дни, след като чистосърдечно призна, че не може да живее с по-малко от 400 лева на ден.
Тя съвсем безцеремонно разказа в серия от телевизионните интервюта как изтеглила 20 000 лева банков заем, за да си сложи силиконов бюст и да пътува до Дубай. Циците веднага й донесли огромен успех. „Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми”, сподели 24-годишната Кристин в предаването „Събуди се”. Любимият й е Мохамед е ливанец, бивш ММА боец, който има фитнес зали в Дубай. Предлага й брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната й операция.Тя не крие, че обича лукса.
https://cache1.24chasa.bg/Images/cache/719/Image_7261719_308_0.jpg
Категорична е, че не може да живее с 1500 лева месец. „Аз на ден харча към 400 лева“, допълни Каменова. „Работех като танцьорка преди, имам собствен балет, но това не е работа, с която мога да се издържам. Не е нещо, което може да ми покрива разходите. Всички знаят, че аз съм от типа жени, които водят висок стандарт на живот”. Думите й предизвикаха стотици постове срещу нейната наглост и глупост. Годеницата на шеф Манчев бори рака с ново лекарство Едит Пиаф: Трябва да напуснеш мъжа, преди той да го направи! Какво ни вещаят линиите на дланта според Петър Дънов „Писнало ми е да гледам такива утайки!”, пише Стела Бориславова. Мариела Челебиева пък цитира Йордан Радичков:
„Аз съм виждал човек, нищо човек, една педя дребосъче, а простотията му голяма колкото черква”. Фенове обаче защитиха мечтателката за честността й и самоувереността й. Самата Кристин пък нагло благодари за безплатната реклама и самодоволна обяви, че вече всички, които преди не са знаели за нея, я познават.
Тя успя да разпали и телевизионна война между Гери Дончева от телевизия BiT и „Събуди се”. Дончева вчера написа на страницата си във Фейсбук, че тя първа е направила интервю със силиконката, а от Нова телевизия просто я копират.
Източник: woman bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!