img

7 неща, които мъжът ви никога не трябва да вижда

/
/
/
816 Views

Ако решите да поканите мъж на гости, то трябва да проверите дали в дома ви няма неща, които могат трайно да развалят връзката ви.

Изглежда, че мъжете са безчувствени и не обръщат внимание на нищо, то това не е точно така. Всъщност повечето представители на силния пол са много внимателни, когато става въпрос за жена, която наистина им харесва.

Уверете се, че в дома ви няма неща, които ще привлекат вниманието му и ще оставят у него негативни емоции.

Продукти за лични хигиена

Мъжете наистина знаят всичко за нас, но защо да го виждат.
Тампони, мехлеми за акне и обриви, кремове срещу разширени вени, хемороиди и т.н…

Разбира се, когато хората живеят дълго време заедно, няма как да прикриете тези неща, но когато мъжът идва за първи път при вас, не убивайте романтиката.

Подаръци от бившите

Мъжете мислят, че притежават една жена и могат да я ревнуват, без значение дали го показват. Едва ли и на вас би ви било приятно, ако гостувате на гаджето си, а в дома му е пълно със снимки или подаръци, очевидно дадени от бившата му половинка.

Ако човек не се е отървал от тези неща, то това значи, че те все още имат значение за него.

Неща, с които се правят магии

Представете си как в дома ви идва мъж и открива странни стъклени топки, карти таро или атрибути за гадаене.

Първата му мисъл ще бъде дали няма да се решите да му направите магия. Това може само да го отблъсне.

Мръсотия

Мъжът наистина търси освен спътница и любовница, но което и да му е на дневен ред, никой няма да иска да има до себе си жена, която е мърла, в дома й има пръст пясък и няколко торби с боклук, а чорапите му почерняват от мръсотията по пода.

Документи

Без значение колко доверие имате на някого, не бързайте да го запознавате с вашите ценности, собственост, дългове, заеми и ипотеки.

Антики

Ретро килимите и вашите може да са интересни, но не и старите неща от времето на баба. Понякога вехториите може да отблъснат мъжа, вместо да го запалят по вашата страст.

Случайна среща преди 28 години преобърна живота на две двойки близнаци

Бельо

Някои жени си мислят, че е секси „случайно“ да забравят дантелените си бикини на видно място. Всъщност е по-добре да не правите това.

Вашите отношения ще се развият, ако наистина се харесвате, но едни гащи на дивана определено няма да говорят с добро за вас. /jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text