img

Ясновидката Теодора Стефанова: Борисов ще стане президент, било то на косъм, ще обедини Балканите

/
/
/
627 Views

Още по-силни позиции очакват Цветанов, България ще има жена за премиер, твърди гадателката на Берлускони

„Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите президентски избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега. Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията и вече работи за това, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно.“

Това предвижда в новата си книга „Осмото чувство“ Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони, която пристигна снощи от Милано, за да представи творбата си пред софийската публика.

„Около 2019 година Борисов ще реши, че вече не иска да бъде сам и ще извърви пътя си с красива, умна и интелигентна жена. Но близкото бъдеще съвсем не е безоблачно. Близки хора ще го разочароват и той ще се почувства предаден. Но ще успее да оцелее и да продължи напред. Дори Бойко Борисов ще бъде обединител на държавите на Балканския полуостров, като ще помогне да преодолеем болененото си минало и всичи страни ще се обединим в мир и хармония“, продължава с пророчествата си гадетелката Теодора.

Източник: budnaera

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Греда!