img

Шок! Бони влезе в Сливенския затвор! СНИМКИ

/
/
/
1040 Views

Фолкпевицата Бони се озова зад решетките на женския затвор във Сливен. И това се случи броени след след абитуриентския бал на нейната прекрасна дъщеря Миа-Михаела. 

Новината за Бони разтресе нейните близки, които настръхнаха при мисълта къде е тяхната любимка.

Бързаме да уточним, че Бони не е арестувана, не е извършила никакво престъпление.

Тя изнесе концерт на жените в Сливенския затвор, за да им вдъхне сила и надежда за по-добро бъдеше.

 

„Измежду всички участия – дискотеки, сватби, балове и поводи, има и такива, които са малко по- различни, малко по- малобройни и малко по- специални. Където обикновено вдигаме чаши и си пожелаваме наздраве, в този ден си пожелахме надежда, воля и смирение. На 04.06 бях на посещение в женския затвор в Сливен. Извървяваме с тях този нелек път и заедно вярваме, че всеки заслужава втори шанс.

 

Благодаря на директорката и цялото ръководство за топлото посрещане, доброто отношение и сърдечните разговори с жените. Църква Пробуждане @awakening.bg и пастор @asenovateodora за пореден път организират събитието и даряват аксесоари от първа необходимост. В жест на благодарност получих ръчно изработен музикален плакет от жените, което силно ме докосна и просълзи . Ще помня винаги този изключително вълнуващ и различен от живота ми ден. Нека не забравяме в живота, че доброто и любовта ражда добро и много любов“, пише Бони в социалните мрежи.

Миналата година за жените в сливенския затвор е пял Миро. Още тогава са провели анкета за избор на следващ гост-изпълнител и единодушно всички са се спрели на Бони, която на драго сърце приела поканата за това различно участие.

Преди години Бони е пяла в друг затвор, където била поканена с колегата си Константин. Срещите с тези хора много разчувстват Бони, която е свикнала да помага на всеки нуждаещ се. „На тези хора мога да им помогна единствено с хубава музика. Харесват песните ми, а някои от тях са с голямо социално послание, което е важно за тях към този момент“, заяви гласовитата изпълнителка, която преди седмица представи хита си „Честито“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text