img

Шеф Манчев за представянето на Ника в „Черешката на тортата“: Иска да изгрее, но не знае как

/
/
/
550 Views

Гост на Лора Крумова в „На фокус“ бе един от най-обичаните български кулинари шеф Иван Манчев. Той разказа за трудностите, които изпитва бранша в момента и че много колеги не издържат и затварят бизнеси. Труден е баланса между растящите разходи, които скачат в пъти и задържането на цените, за да могат хората все пак да си позволят една вечеря, сподели готвачът.

„Стрес при нас има – от една страна, защото управляваш различни процеси, работиш с много персонал, от когото си зависим, а от друга – ние продаваме сега и на момента и трябва да сме най-добри в момента“

външна реклама

Стресът и това, че две години бранша стои на ръба на оцеляването се отразява на всички и точно тези причини изтъкна Манчев за случая с Андре Токев.

„Познавам Андре Токев от 25 години. Той ми е много добър семеен приятел. Човек, с когото сме основали асоциацията на готвачите. Благодарение на него се промени кулинарията в България. Със сигурност е поел вината си и е човек, който поема отговорност. Призна си това, което е направил и навярно си посипва сол върху главата, но според мен това е прегаряне. Той е изключително амбициозен човек. Страшно много ни повлия тази пандемия. Две години стоим на едно място и не се развиваме. Трупаме разходи. Това носи след себе си само негативи“, допълва той.

 

За любимите на зрителите две предавания, които води Манчев разказа, че не играе, такъв е и в работата си и в живота, болезнено откровен и перфекционист.

Проблемът е, че хората искат да се направят на такива, каквито не са. Нормална е реакцията на хората по отношение на представянето на Ника в „Черешката на тортата“. Но това е тя, толкова може, трябва да бъдем такива, каквито сме, коментира представянето на моделката в култовото предаване.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text