img

Хороскопът на Василиса Володина за май 2021-Водолеите ще имат изключителен късмет през май, Овенът с шанс да промени бъдещето си

/
/
/
1118 Views

Овен

Овенът през май ще има шанс да промени бъдещето си. Тези хора ще трябва да се срещнат с някого или нещо, което ще им помогне да променят пътя си, да се качат на други релси. Звездите препоръчват да не се страхуваме от раздялата, защото те са част от живота ни. Трябва да сте по-мъдри и да гледате отвъд хоризонта на събитията. През май можете да намерите някой, който ще даде любов и ще направи живота на Овена много по-добър.

В делата на тези хора ги очакват някои закъснения и проблеми. Амулетите за късмет ще помогне на Овена да избегне фиаско по време на работа или в процеса на пазаруване. По-добре е да проявявате повече състрадание към другите и да не се страхувате да помогнете. Добрата възвращаемост – това е основното му свойство. В работата и в бизнеса такива знания ще бъдат незаменими.

Телец

За Телеца месец май ще бъде странно и непредсказуемо време. Звездите и планетите ще имат някакъв хипнотичен ефект. В съзнанието на Телеца може да се формира нова задача, която не е свързана с реални цели. Хората от този знак рискуват да губят време, губейки го в нещо, което за тях няма значение. Ето защо си струва да слушате здравия разум и съветите на близките колкото е възможно по-често. Това ще ви помогне да се настроите за успех и изпълнение на желанията .

В любовта и делата си струва да покажете волята за победа. Всеки има проблеми, но силната личност се отличава със способността да не се потапя под своите страхове и несигурност. Вътрешният свят на Телец може да се промени значително, засягайки живота като цяло.

Близнаци

Близнаците трябва да се съсредоточат върху финансовата сфера на живота. Препоръчително е хората от тази зодия да спазват пет важни правила за  привличане на пари. Трябва да се пазите от изнудване и измама, не трябва да вземате заеми и да давате пари назаем. Най-добрата тактика би била да се стремим към близост и самодостатъчност. Споделянето на планове и амбиции с никого не си струва.

В любовта стереотипното мислене ще стане опасно. За Близнаците няма нищо по-лошо от следването на предразсъдъци. Не поставяйте етикети на хората и връзките. Хората обожават в Близнаците своята самодостатъчност и способността да виждат всичко по различен начин, така че не разочаровайте приятелите, роднините и колегите си, действайки в спорове и дискусии със стереотипи.

Рак

При създаването на успешно бъдеще за Раците може да помогне специална медитация . Трябва по-често да се вглеждате в дълбините на душата си, да се опитате да анализирате действията и думите си. През май са възможни сериозни сътресения във всяка от сферите. Раците трябва да се подготвят за промяната, както и да получат сила, за да направят тези промени. Трансформацията трябва да започне от вътрешния свят.

Най-вероятно през май няма да има инциденти за раците: всичко, което се случва, ще се случи по някаква конкретна причина. Ако представителите на този Знак искат да постигнат нещо в любовта или в бизнеса възможно най-бързо, то през май всичко е възможно. Можете да направите истински пробив. Необходимо е само желание и малко търпение.

Лъв

На звездите Лъв се препоръчва да се отървете от негативните мисли и емоции. В тази връзка три ефективни метода ще се окажат полезни . Звездите и планетите ще бъдат в лек дисонанс в началото на месеца, така че трудностите в живота на Лъв могат да придобият нова форма. Струва си да ги решите с хитрост, както и да използвате цялото си творчество.

Като цяло, през втората половина на май, Лъвовете, чиято работа е свързана с творчество и творчество, ще имат късмет. Това ще бъде месец пари, месец успех и голям напредък в постигането на целите. Нестандартните решения също ще бъдат полезни в любовта. Противоположният пол може да бъде привлечен от светли дела, добро настроение и излъчване на положително.

Дева

Девите трябва да се научат да разбират знаците на Вселената , защото ще има много от тях. Всичко през май е насочено към това да направи живота на Дева по-светъл, по-благоприятен, нестандартен. Ще трябва да проявим смелост и да покажем на всички независимостта на техния характер. Интелектуалната работа за тези хора ще бъде най-добрият начин за печелене на пари.

В самото начало на май Девите могат да започнат период на безпокойство и безсмислени преживявания. Поставянето на нови цели и упоритата работа ще помогнат за преодоляването им. Личностното развитие е това, от което представителите на тази Зодия се нуждаят сега. Родените под влиянието на съзвездието Дева трябва да не стоят неподвижни, а да започнат да се движат към нови висоти.

Везни

Везните ще трябва да използват своята фина чувственост и съпричастност, за да изградят доверие в правилните хора. През май повечето хора ще искат да се доближат до Везни и да излязат с тях. Това е чудесно време да намерите сродна душа и да прекарате време със семейството си. През май ще бъде възможно да се срещнете с интересен човек, да сключите мир с някого, да намерите общ език с бизнес партньори или колеги.

Енергията на тези хора ще бъде най-добрата, така че Везните ще станат по-малко уморени физически и психически. В работата и бизнеса мантрата за просперитет ще бъде полезна . Най-важното е да се настроите на правилната вълна и проблемите ще изчезнат сами. Не си губете нервите за нещо, което не може да бъде променено.

Скорпион

Скорпионите могат да събудят бунтарски дух до средата на месеца. Звездите съветват да търсите приятели, а не да си създавате врагове. Изборът на среда трябва да бъде внимателен. Можете да разберете намеренията и характера на човек, например  по цвета на очите му : тази техника ще бъде полезна, ако трябва да общувате много с непознати. За да не се разочаровате от хората, по-добре е да нямате илюзии. Трябва да можете да приемете всеки такъв, какъвто е, защото перфектните хора не съществуват.

Като цяло краят на пролетта за Скорпионите ще бъде успешен. Енергийните потоци на звездите и планетите ще бъдат творчески, следователно хората, родени под този знак, ще имат много нови възможности.

Стрелец

Стрелецът през май трябва да се научи да забравя всичко най-лошото. Няма нужда да се закачате за неприятности, да трупате оплаквания, да се наслаждавате на раздразнение, да си отмъщавате и да таите гняв към хората. Стрелецът абсолютно не се нуждае от всички тези боклуци. Много по-полезно е да се съсредоточите върху любовни афери, защото звездите ще направят Стрелеца по-очарователен и харизматичен. Те ще имат шанс да намерят сродна душа. Тези, които са във връзка, могат да го издигнат на следващото ниво.

Във финансови въпроси и в бизнеса Стрелецът ще трябва да използва помощта на тяхната интуиция, която ще изостри звездите. Трябва да намерите начин да поддържате постоянно добра форма . Тук чистият въздух ще дойде на помощ, смяна на обстановката, нови запознанства, пътувания и обновяване на гардероба.

Козирог

Козирозите трябва да направят компромиси през май. Само Козирозите сами решават каква ще бъде любовната връзка – страст или мелодрама. Те самите трябва да направят избор по отношение на работата и бизнеса – да се стремят към независимост или да поискат помощ от другите. Няма опция за победа или загуба, защото навсякъде има плюсове и минуси.

Звездите искат да видят в Козирозите чувство за отговорност и дълбоко уважение към чуждите интереси. Ако успеят да украсят живота на някой друг с радост, тогава успехът ще дойде в живота им. Универсалните съвети на астролозите ще помогнат на Козирозите да станат по-късметлии . Също така трябва да се справите с недовършен бизнес, за да започнете летния период с чиста душа и сърце.

Водолей

Водолеите ще имат изключителен късмет през май, но това не означава, че трябва да поемете всички неща наведнъж. Необходимо е да се поддържа последователност от действия и да се внимава. Звездите ви съветват да се научите да чакате и да наблюдавате какво се случва наоколо. Това е много важно, тъй като много добри и отрицателни събития ще се окажат непредсказуеми. Мантра за привличане на благополучие също ще бъде полезна .

Ще трябва много сериозно да се запознаете с нови хора и да общувате като цяло. Звездите казват, че трябва да правите само добро впечатление на другите. Важни решения, основани на съветите на близките, ще донесат на Водолеите много късмет в бъдеще. Що се отнася до измамата и празните обещания, те, напротив, само ще донесат проблеми.

Риба

Рибите през май ще бъдат подпомогнати от креативно мислене . Да мислиш добре и да вярваш в себе си е най-доброто нещо, което можеш да направиш, за да привлечеш късмет. Предварителното планиране и умерената самокритичност допълнително ще увеличат вероятността за победа. Важно е да се учите от грешките си, а не да се биете за тях. Ще бъде полезно да слушате съветите на близките и да не приемате критиките им с враждебност.

В края на май Рибите може да са загрижени за въпроси за бъдещето. Още е рано да се оформят планове за лятото – трябва да се справите с наболелите неотложни проблеми, да почистите, да вземете опашки за училище или на работа. В любовта постоянството и смелостта ще бъдат полезни, но само за тези, които все още са в търсене. За тези, които вече са във връзка, е по-добре да правите домакински задължения и да пазарувате заедно.

Не разкривайте картите си, знайте как да пазите тайни през месец май. Това ще ви помогне да постигнете успех във финансовите дела и  в работата. Най -добрите амулети за дома ще помогнат да се отървете от семейните неприятности и кавги .

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text