img

Той не оставя президента на мира: Не пискайте! Вие си избрахте тази шушумига Румен Радев!

/
/
/
124 Views

От Фейсбук профила на Огнян Минчев

Днес новините изобилстват с искания Митрофанова да бъде официално извикана в МВнР за да даде обяснение за разправата с българския журналист Христо Грозев, обявена от режима в Кремъл.

Друг президент трябваше да си изберете, за да очаквате достойна реакция на държавните институции.

Най-малкото – не трябваше да давате властта на този, който сте избрали, при това за втори път. Няма да извика Митрофанова… Ще се сниши…

Advertisement

Българският избирател ще трябва да се научи да различава – и да не избира шушумиги и марионетки на постове, от които зависи животът му. Това си го приказваме от много десетилетия. Още от времето когато шушумигата се наричаше Тодор Живков.

Хайде, пребройте си шушумигите оттогава насам. Докато не се доверим на хора – на екип, способни да освободят българската държава от патронажа на Кремъл, шушумигите ще мълчат, московските мекерета ще крадат, а четирихилядниците ще ви лъжат – системно и на едро. Ето днес и най-малките и зависими от Мордор народи се еманципират – вижте Молдова.

Вижте поведението на бивша съветска Централна Азия. Вижте… Абе, какво да гледате – вземете решение дали искате да живеете като достойни хора, или ще се скатавате под властта на решетниковите мекерета…!

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text