img

Сашо Кадиев вдига сватба-Снимка

/
/
/
181 Views

Александър Кадиев вече не крие връзката си с моделката Ивелина Чоева. Както Hotnews.bg писа, актьорът и водещ на „Преди обед“ най-сетне сподели общи снимки с жената, която го раздели със съпругата му Таня.

Двамата до сега пазеха дискретност и не се показаха заедно дори по време на почивката си в Доминикана.

 

Тези дни обаче Ивелина публикува снимка със сина на Катето Евро и своя приятелка, а лудо влюбеният Сашо сияе до нея. Водещият е много щастлив с новата жена до себе си и не спирал да говори колко е прекрасна. Той бил категоричен, че най-после е намерил любовта на живота си. Според запознати, в най-скоро време двамата ще се оженят, пише “Уикенд”. Чоева е с почти 15 години по-млада от актьора.

Водещият на „Преди обед“ и моделката са заедно повече от година и половина. Двамата са се запознали в студиото на „Преди обед”, където Ивелина е гостувала през есента на 2019-та година. Именно от тогава е започнала аферата им. Ако се стигне до сватба, това ще е голям удар за танцьорката Таня-майката на единственото дете на Кадиев Кати, припомня Hotnews.bg. С нея водещият така и не стигна до брак, въпреки че тя заряза работата си в чужбина и му роди дете.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Греда!