img

Ружа Райчева към ДБ: Самозабравили сте се и се гаврите с историята на стотици милиони хора

/
/
/
21 Views

От Фейсбук профила на Ружа Райчева

Историческите размисли и страсти на самозабравили се хора. Това ни обгръща, в това живеем.

За Белобрадова, която раздава морал за некоректна агитация – да си политик и да говориш за „измислени умрели съветски войници срещу измислен фашизъм“, при положение, че във Втората световна война загиват 26,6 милиона руски войници, е, меко казано, срамно.

Самозабравили сте се. Вярно, че тази неспирна кампания изпи мозъците на всички и вече не е ясно има ли време без кампания и съществува ли политика извън статусите във Фейсбук, но това не е тема за публикация, която да използвате по време на кампания, за да трупате антикомунистическите си дивиденти.

Advertisement

Самозабравили сте се. Гаврите се с историята на стотици милиони хора и потомците им. То не е срамно, а пошло вече.

p.s. Нима всички сме длъжни да си мълчим, защото вие сте притежатели на изконното морално право и знание за истината? Само дето, това е само във вашия балон и картинка. Ако искате стойте в него, но с това говорене и насъскване, няма да намерите диалог освен с една шепа хора, които ще ви заклеймят в момента, в който кажете нещо, което не им харесва.

Източник: demokrat.bg

Материалът Ружа Райчева към ДБ: Самозабравили сте се и се гаврите с историята на стотици милиони хора е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!