img

Преслава пострада жестоко по време на участие!Феновете й са силно притеснени за здравето! ВИДЕО

/
/
/
1309 Views

Фолк звездата Преслава се завърна след кратка почивка в Тайланд с мъжа си и изпита много неприятна емоция след кацането си на бг земя. Звездата веднага се завърна на сцената, но претърпя ужасен инцидент по време на участието си.

В социалните мрежи се появи шокиращо видео от изявата на певицата, на което се вижда ясно как се пребива като куче на сцената. Като по чудо Преслава не е със счупен крак при зверското подхлъзване и усукване на крайниците.

Инцидентът с пайнерката се случва още първите минути от нейната поява на сцената. Тя тъкмо се качва и запява пред феновете най-новата си песен „От утре“, когато кракът й попада на хлъзгав под и тя пада на земята.

 

 

Делят я сантиметри от ръба на сцената и без да малко да падне от нея, където със сигурност щетите върху тялото й щяха да бъдат болезнени. На помощ на Преслава се протяга охранителят на заведението, който й помага да се изправи и да продължи участието си, след като самата тя се увери, че може да го направи и няма никакви сериозни наранявания, а само натъртване.

Клипчето на самото падане се завъртя в социалните мрежи, като в описанието се натъртва, че едва ли не певицата е прекалила с водките. А истината е, че подът е изключително хлъзгав, както се вижда, което е причина за падането, пише show.blitz.bg.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text