img

Попфолкът ѝ диша прахта: Мария харчи месечно по…

/
/
/
793 Views

Миньнчето на попфолка Мария може да накара всички да й завиждат, след като отново удари джакпота в лицето на богат съпруг. Пенсионираната фолкаджийка е способна да фалира дори и милионер, защото харчи като руски ЗИЛ и излиза доста скъпо на мъжа си Мирослав, защото профуква на месец по 50 000 лева, пише „Уикенд”. Бизнесменът е с 600 бона назад за едногодишната си връзка с Мария, като в тази сума не влизат колите и бижутата, които й подари лихварят.

 

„Много е заслепен от любов. Сякаш му е направила магия и не вижда, че Мария ще го разори, както почти успя с предишните си мъже, но те навреме се усетиха и я изритаха. Мирослав не печели толкова, колкото харчи по новата си жена. Добре че поне спря да пее, че ако требваше да плаща клипове, песни и тоалети, съвсем щеше да го закъса”, коментираха от обкръжението на мъжа, който е луд по кака си Марийка.

Чалга дивата не щадяла пачките на третия си мъж и щедро харчела пари от кредитната му карта, който той любезно й е предоставил. 40-годишната брюнетка не си поплюва и успя скоростно да оплете в мрежите си Мирослав, както и да го заведе пред олтара.

Бившата пайнерка не престава да демонстрира луксозния си начин на живот и да харчи хиляди левове за дрехи и аксесоари. Освен съпругата си, лихварят Мирослав трябва да издържа и дъщерята на Мария, както и майка й Йорданка, която незнайно защо все още не се е нанесла в новия семеен дом на щерка си. Всеизвестно е, че Отварачката върви в комплект с „мама Данче” и Марая, а преди с тях вървеше и сестра й Ирена, та мъжете на певицата бяха длъжни да издържат цялата женска фамилия. Сестрата на Мара от няколко години има свое семейство в Германия и вече не разчита на издръжката на кака си, но родителката им Йорданка не работи повече от 20 години и Мария, по-скоро мъжете й, са натоварени със задачата да издържат Даци, както й казват близките, а тя има ангажимент само да е красива и да си търси млади любовници.

Отварачката редовно си купува дизайнерски дрехи и чанти за хиляди левове, които демонстрира в социалните мрежи. Отделно от парцалките, брюнетката харчи и луди пари за разкрасителни процедури, фризьор и гримьор. Мария скоростно стопява банковите сметки на все още богатия си мъж.

„Нейното е разхищение. На фона на толкова бедни и гладни българи да пръска толкова пари за дрехи, си е пир по време на чума“, коментират завистливи колежки на заралийката.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text