img

Обидата на една майка, която не е поканена на сватбата на сина си!

/
/
/
112 Views

Всички родители очакват с нетърпение сватбата на децата си. Те искат да видят сина или дъщеря си на сватбата, щастливи и влюбени. Може би ще си спомнят за младостта и собствената си сватба. Както и да е, поканата на родителите на сватба не подлежи на въпрос. Но има хора, които не мислят така.

Това е история за обидата на една майка, която не беше поканена на сватбата на сина си.

„Вероятно очаквах този момент повече от сина си. Мечтаех да прегърна него и красивата му булка пред олтара”, плаче Людмила.

„Когато Петър беше на 6 години, баща му ни напусна. Отгледах сина си сама. Не беше лесно. Трябваше да работя на две места, за да осигуря на сина си всичко необходимо. Много исках той да не се чувства изоставен.

Взимах си отпуска, за да прекарам време с детето си. Не е ставало въпрос за личен живот. Имаше мъже, които искаха да живеят с мен, но някак не се получи. Петър стана единственият мъж, когото можех да обичам и на когото да отдам цялата си нежност. Порасна красив и много интелигентен мъж.

След като завърши с отличие университета, той си намери добра работа. Там той срещна своята бъдеща съпруга Вики. След шест месеца те се ожениха. Вики е сериозно, добро момиче.”

Подготовка за сватбата
„Вече очаквах с нетърпение поканата за сватбата, постоянно питах за точната дата. Разстроих се, когато Петър ми каза, че няма да има сватба. Той и Вики искали само да подпишат и да си разменят пръстените. Без тържество, гости и пищни пиршества.

Така искала Вики. Тя убедила сина ми, че няма нужда да харчи излишни пари. Затова Петър ми каза, че не съм поканена на сватбата им. Каза, че ако съм на подписването, ще трябва да покани всички роднини на Вики, но бюджетът им не го позволява.

Предложих им пари, казах, че съм готова да поема част от разходите като подарък за младоженците. Петър се опита да ме утеши и каза, че на следващия ден ще отбележим събитието у дома и че, ще донесат торта.”

Не е лесно да осъзнаем, че порасналите ни деца мислят по различен начин. Разбира се, често става въпрос за пари. Но младите хора не са във възторг от пищни сватби и многобройни гости. Защо булката и младоженецът не поканят родителите си на сватбата и не я направят семейно събитие?

Смятате ли, че е възможно да се намери компромис в такава ситуация?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text