img

Нови зловещи детайли около смъртта на Алена. Появи се смразяващо писмо

/
/
/
204 Views

Адвокатът на основния заподозрян за убийството на Алена Щерк Любомир Казанлиев заяви за БНТ, че тази сутрин е получил имейл, с който е информиран от италианската полиция, че клиентът му Виктор Спига е задържан.

„Това писмо би могло да е истинско, но е написано много неграмотно, липсва подпис. Това говори, че може и да е някаква манипулация“, уточни юристът.

Казанлиев обясни каква е процедурата за екстрадиране на клиента му.

„Той е италиански гражданин, а до 10 дни може да се очаква решение от италианските власти дали той да бъде екстрадиран. За да стане това българската прокуратура трябва да изпрати европейска заповед за ареста до Италия, там тя се превежда на италиански и се привежда в изпълнение.

Обрат! Адвокатът на Виктор Спига хвърли бомба какво става с клиента му

Когато клиентът ми бъде открит и задържан българската прокуратура трябва да бъде уведомена. След това тя трябва да изготви и да изпрати искане за екстрадиция и италианският съд да разгледа това искане и да прецени дали да предаде италианският гражданин на българските власти“, коментира адвокатът.

До настоящия момент той не е осъществил връзка със своя клиент. В последния си разговор с него е заявил, че до няколко дни ще се върне в България. Напуснал е страната ни на 27 май – в деня на извършеното престъпление, като пътуването е планувано 10-ина дни по-рано, уточни още Казанлиев.

Купил си е билети, наел си е автомобил в Италия, така че заминаването му не е инцидентно. Тука става въпрос за инсинуация. Някой се опитва много упорито да убеди обществото, че той е избягал. Но всъщност има достатъчно много доказателства кое кога е платено, кога са направени резервациите. Той в момента ми е изпратил скрийншоти.

Брутални разкрития за нощта на убийството на Алена, килърът е засечен да…

Не виждам мотив Спига да извърши това престъпление. Той и Алена са се разделили. От около месец не живеят заедно и са се разбрали да се разделят и в бизнеса. Компанията, която се учредили заедно остава за него. Разговарял съм по телефона с Алена Щерк няколко пъти, винаги тя ме е търсила и в нито един момент не е показвала, че има някакви претенции относно собствеността на компанията или нещо друго.

Не мога да потвърдя или отрека информациите, че Спига е преследвал Алена, но предвид факта, че той беше много зает се съмнявам това да е вярно“, завърши Казанлиев.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!