img

Мъжът на богаташка №1 я разкара заради сестра Чокова от „Откраднат живот“ / СНИМКА

/
/
/
1060 Views

Тъжен и самотен рожден ден изкара най-богатата българка Петя Славова.

Драмата започна още от миналия й, когато в недотам популярна медия медсестрата от популярния сериал на правителствената Нова телевизия – старлетката Елена Карабойчева, чиято снимка виждате горе, обяви, че има нова любов. Тогава това беше кодирано съобщение, което е разбрала само собственичката на банка, която без друго си има достатъчно грижи по бизнеса – припомняме скандалите със 140 млн. евро, които си искат от трезора парламентът на Венецуела и американското правителство чрез US посланика, разкритията на Биволъ за сметките при нея на Вълка от София – международен аферист от израелски произход, когото най-накрая предадохме на австрийските и немските власти да го нищят, както и гръмването на световната перачница Финсен отново с участие на клиенти на банката.

Всъщност, именно стабилността на бизнеса на най-богатата българка е причина да ви занимаваме с това и прави темата обществено значима – все пак И-банк е единствената у нас, която не мина и българските, е европейските тестове, след първите се забави и с изпълнението на наложените изисквания от БНБ. Нейната личностна устойчивост е фактор №1 във финансово – индустриалната група на Славова, която тя управлява ръчно, а оттам за цялата ни банкова система в преддверието на еврото. Самият факт, че при ръст на цялата банкова система в последния си отчет пред БНБ – за полугодието, Инвестбанк декларира намаление на активите с 13 млн. лв. на годишна база, което е огромна сума за малка семейна банка като нея е достатъчно доказателство, че собственикът на една такава институция е обществена фигура, чиито личностни предизвикатества са обществено важни.

Покрай коледно-новогодишните празници и особено покрай така публично отбелязания от 24 часа рожден ден на банкерката тези дни целият ни елит вече е наясно и само за това говори – Славова официално е разделена от своя спътник в живота над 12 г., а от 2010 г. и законен съпруг Светослав Радев. Говори се, че той е последвал примера на своя най-близък приятел – Анатоли, който по-рано се раздели с тв водещата Цветанка Ризова. Двете семейства бяха неразделни. Дотолкова, че присъствието на журналистката и половинката й на „хед тейбъл“ на пировете на Славова беше оценявано като обида от наши олигарси, смятащи се за по-достойни за подобна позиция и в хайлайфа са свидетели на уникални сцени по тази причина, за които някой път ще разказваме отделно.

И двамата авери вече са със значително по-млади дами.

Даже възстановеното приятелство с шефката на 24 часа, както и обясненията в любов във вестника за рождения ден на Славова в медията едва ли са способни да усмихнат красивата банкерка, която е легенда още с първата си фирма Саюри – по името на гейшата от прочутия роман, учредена и действала в зората на демокрацията. Защо ли?

Скандалът в банкерската фамилия не спира дотук, ако се вярва на източници в светските среди, близки до извора. Раздялата на Славова я е противопоставила и на нейната дъщеря Жени, която е двойка с Анатолий Радев – сина на мъжа на банкерката. Двамата родиха на родителите си общо внуче преди 5 години.

Досега Жени беше основен фактор в бизнеса на майка си и управляваше немалка част от него – особено най-проблемния – хотелиерския, който е тясно свързан с интересите на семейната банка, стояща зад веригата й. Но е била отстранена. Напомняме, че още като ученичка Жени стана миноритарен акционер – с 6,79% от холдинга, собственик на банката, за което получи специално одобрение от БНБ.

Източник: Нюз78

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Греда!