img

Миро Найденов крие 4 къщи за гости в Пефкохори? (вижте колко лапа от наеми СНИМКИ)

/
/
/
211 Views

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов, получил нелицеприятния прякор Миро Мършата от времето, когато бе директор на Районната ветеринарно-медицинска служба във Враца, крие 4 огромни къщи за гости в гръцкото курортно селце Пефкохори, твърди отлично информиран източник на Narod.bg.

Мястото е с уникални плажове и е част от Торонийския залив на Касанадра, левия ръкав на полуостров Халкидики.

Чест гост в палатите, при това напълно безплатно, бил кашкаваленият бос Димитър Зоров, шеф на мандра „Пършевица”, любим милионер и състудент на Бойко Борисов от милиционерската академия в Симеоново.

Димитър Зоров и в момента е на гости на Миро Найденов в Пефкохори

Според информацията дори в момента Димитър Зоров е в Пефкохори на гости на Миро Мършата, а не в свой палат, каквато беше първоначалната информация.

Четирите къщи за гости Миро Найденов отдава под наем на цени между 500 и 700 евро на ден, подчерта източникът на Narod.bg. Простата сметка показва, че в пика на сезона, когато Пефкохори прелива от чужди туристи, бившият земеделски министър прибира по около 2000 евро на ден!

Найденов ще се помни с грандиозния скандал с отровното ирландско месо – преди години под негов контрол в търговската мрежа влезе мръвка с давност 20 години и стигна до трапезите на хората.

Миро Мършата бе тихомълком отстранен от първото правителство на Борисов, а защо аферите му бяха потулени и не стигнаха до съд – да кажат бившите управляващи от ГЕРБ. Информаторът на Narod.bg разкри още, че от години Найденов харчи парите си на воля в Гърция, където, както се оказа, притежава завиден брой къщи за гости.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!