img

Мика Стоичкова отново е лудо влюбена – показа гаджето, много са сладки (Снимка):

/
/
/
202 Views

Мика Стоичкова държи в тайна личния си живот, откакто преди години се раздели с бащата на детето си, Айкут. Феновете ѝ в социалните мрежи обаче отдавна подозират, че има нов мъж в живота ѝ , и този път се оказаха прави. Чаровникът е с няколко години по-млад от Мика, казва се  Виктор Ненчев и е зъболекар.

Двамата са заедно от близо 2 години, но от суеверие Мика не желае да разкрива за връзката им.

За сметка на това пък Виктор очевидно не се сдържа и й се обясни в любов. В личния си профил той публикува момент от дипломирането си, където позира заедно с Мика и написа: „Най-важната част е любовта“.

„Горда съм с теб“, отговори му щерката на Камата. 

В личния си профил обаче тя все още не е публикувала общи снимки с хубавеца.

Мика Стоичкова гадже

Виктор вече практикува професията си, като си е отворил частен кабинет, пише „Уикенд“. Той е едва в началото на кариерата си и не може да се похвали с кой знае какви финансови възможности, за разлика от богаташката щерка на Стоичков.

Както показва историята обаче, Мика никога не се е вълнувала от парите и повечето й гаджета не са били заможни, но пък всички до един са красавци.

Припомняме, че тя бе сгодена за Айкут Рамадан, от когото има дъщеричка, но малко след раждането й, двамата се разделиха заради серия от негови изневери.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!