img

Любо Ганев сложи зъби за 20 000 евро

/
/
/
1402 Views

Волейболистът Любомир Ганев смени цялата си устна кухина срещу впечатляващите 20 000 евро, научи Lupa.bg. В неделя исполинът се появи с чисто нова усмивка в „Забраненото шоу на Рачков“ по Нова телевизия и смая дори водещите, а и останалите гости на предаването. 

Зъбите му явно съвсем скоро са били изцяло подменени с импланти, ако се съди по скорошните му публични появи. С имплантите той е успял да редактира и захапката си, а и с бруксизма, който от години го тормозел.

Бисерното чене му е излязло солено, защото са се наложили и допълнителни корекции, като изпилване на костта на долната челюст, махане на ретинирани мъдреци и събиране на разстояния. Въпреки това обаче Ганев изрично пожелал да бъде запазен луфтът между горните му предни резци, защото твърдо вярвал, че му носят късмет.

Справка на Lupa.bg разкрива, че средната цена за поставянето на импланти, без да се броят консултациите и дейностите около самите процедури, е над 1200 лева. Това се отнася за зъбни протези от САЩ и Швейцария. По-евтини вървят имплантите, внос от Южна Корея и Германия, но рядко падат под 1000 на зъб.

Процедурата, свидетелстват пациенти, подложили се на нея, никак не е безболезнена и е свързана с доста хранителни лишения. Ганев обаче е запазил 100% осанката си, въпреки челюстната интервенция.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text