img

Кумец на Бойко направи на нищо Киро и Асен: Като подарък в мол са – отвън красиви, отвътре празни

/
/
/
107 Views

Ако видите по кое време са приети най-тежките законопроекти, ще осъзнаете, че ГЕРБ са единствените, които когато говорят за съдебни реформи, не си представят подаръците под елхите в моловете – отвън красиво опаковани, а отвътре – празни. Това коментира Георг Георгиев от ГЕРБ.

За съдебна реформа трябва да има промяна в Конституцията. Направили сме реални постъпления, не се опитваме маркетингово да продаваме на обществото красиви, но празни фрази. За съдебна реформа са необходими гласове, каза той.

Георгиев коментира и темата за Северна Македония- Всичко, което сме направили до момента, осъзнаването че Северна Македония е в ЕС и НАТО. Северна Македония винаги се е ползвала с нашето топло чувство, жалко, че толкова време е пропуснато – от декларацията на добросъседство, каза той.

Бе постигнато едно споразумение, което отразява интересите на двете държави. За първи път в ЕС отворен въпрос да стане част от дневния ред на ЕС, даде пример още Георгиев.

Advertisement

Според него ГЕРБ на всяка цена ще защити интересите на България. Доказва го, че два пъти вкарваме решението за предоставяне на военна помощ за Украйна, декларацията за Шенген, приета, еврозоната. През цялото време ГЕРБ ясно е показвала ориентацията на нашата държава, каза той.

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text