img

Караянчева с добри новини! ГЕРБ сбъдва мечтата на това село..

/
/
/
89 Views

„Мостът към кирковското село Еровете, една отколешна мечта на местните хора, е на път да се реализира. Инвестицията е за близо 2 млн лева и е осигурена от ГЕРБ“, написа във Фейсбук Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Кърджали.

„Благодаря на кмета Ридван Емин и жителите на селото за прекрасното посрещане и топлите думи. Построеното остава, не щем да ни управляват хора, дето камък върху камък не са сложили, казват в Еровете и очакват мостът да върне децата им от чужбина“, добави тя.

Караянчева сподели в социалната мрежа и срещите си с хората на изкуството.

„Срещи с изкуството в неконвенционалните му форми в Керимовата къща. 150 графики и илюстрации на Владимир Чукич, събрани от архива на в. „Нов живот“ и неговата притурка „Зорница“ между 1979 г и 2009 г и трансформирани дигитално по проект на Регионалната библиотека „Н.Й.Вапцаров“. Адмирации за автора и учениците, участвали в компютърната обработка на творбите. Технологиите са в услуга на изкуството и съхранението на културната ни памет“, написа тя.

Материалът Караянчева с добри новини! ГЕРБ сбъдва мечтата на това село.. е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text