img

Звучен шамар и плюнка в лицето. Руската посланичка срина Кирил Петков

/
/
/
4514 Views

Елеонора Митрофанова е бясна от поведението на Кирил Петков! Ще си платиш за всичко! (Путин превзема България без бой)

Не изпускай тези оферти:

 

Руският посланик Елеонора Митрофанова обяви публично, че България ще си плати за враждебното отношение, което демонстрира към Русия, писа Actualno.com. Тя обвинява най-вече премиера Кирил Петков, по чието предложение бяха изгонени 10 руски дипломати.

 

Митрофанова публично заяви, че ще има жестоки последствия за българската държава, но намекна, че най-много те ще бъдат срещу премиера Петков, който се държи като русофоб.

Според руските медии Владимир Путин е хвърлил око на България, която счита за важен бъдещ съюзник. Той имал намерение да си върне влиянието в бившите тоталитарни държави.

Митрофанова се закани на Кирил Петков

Някои източници твърдят, че Русия ще нахлуе в България, след като се разправи с Украйна. Кирил Петков и цялото му правителство ще бъдат свалени на мига и заместени с проруско правителство, подобно на това в Грузия.

Целта на Путин е да овладее Черноморието, за да може Русия да си намали разходите за летен туризъм.

Митрофанова обяви също, че българският народ се различава значително от политиците си относно Русия. Той обича своята освободителка и желае България да излезе от НАТО и ЕС.

Кирил Петков демонстрира враждебност спрямо Русия не само по въпроса с дипломатите. На своя глава той обяви, че България няма да поднови договора с “Газпром”, което ще причини много щети на икономиката ни.

Руските медии са наясно, че в България има голям брой русофили, след като именно Митрофанова им го е съобщила. Ето защо те отбелязват, че руската армия ще бъде посрещната като освободителка, както беше през 1877 г. Българите жадуват Русия да ги освободи отново, този път от Запада, пишат в Русия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!