img

ГЕРБ със спешна пресконференция, заради министър на Радев! На някой ще му замръзне усмивката

/
/
/
104 Views

„Не вярваме на добрите намерения и преценката на Шишков“, това заявиха народните представители от ГЕРБ Николай Нанков и Росица Кирова по повод проверки, извършвани от МРРБ и служебния министър арх. Иван Шишков.

Вчера в Комисията по регионално развитие и благоустройство бе взето решение за хората от Пролеша и решаването на този казус с направените законодателни промени, обяви Кирова.

„С тях всъщност ние възстановяваме справедливостта по отношение на 2 милиона 203 хиляди български граждани, ползватели на винетки. Надявам се законопроектът в сряда да бъде гласуван. Проблемът е, че не решаваме изцяло онова, което вълнува гражданите на Пролеша, защото проблемът не може да бъде решен със законодателни промени, а може да бъде решен единсктвено с акт на изпълнителната власт и това е изцяло в правомощията на господин Шишков. Ние очакваме това да се случи. Едно е да правиш проверка, друго е да продължиш с развитието на важните за България инфраструктурни проекти“, заяви Кирова

„Ние оставки не искаме. Ние това, което правим в момента, бетонира Шишков. Нашите апели са към действията и бездействията, които са всеки ден, ние не сме против проверките, напротив проверки трябва да има на всички обекти преди окончателното разплащане. Ние искаме обективни проверки“, допълни още Нанков.

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text