img

Борисов: По честен от мен няма! Не понасям корупцията, за това не съм откраднал нищо за 11 години!

/
/
/
650 Views

Борисов: По честен от мен няма! Не понасям корупцията, за това не съм откраднал нищо за 11 години управление.

Крадците са БСП, ИТН и останалите не аз,

 

 

Това коментира Борисов!

На Национално общо събрание Жени ГЕРБ избира ново ръководство. Във връзка с противоепидемичните мерки заради COVID-19 форумът се провежда изцяло онлайн. Участват 850 делегати от всички 29 области в страната.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи обръщение към жените в началото и се пошегува, като направи препратка към „изчегъртването“ на определени мъже.

„Днес сме събрали не само да изберем ръководство, но и се надявам се да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ и най-вече да дойдат жените на власт, за да може такива самозабравили се мъже с голямо его, които са склонни да тласкат държавата в хаос, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите“ – с тези думи Борисов приветства жените от партията.

„Извън шегата, много сериозно гледам на днешното мероприятие. Неслучайно най-много жени гласуват за ГЕРБ. Ние също винаги сме се старали да откликнем по същия начин – еврокомисари, евродепутати, министри, зам.-министри, областни управители, кметове… Няма друга партия, в която толкова много жени да участват“, допълни той.

Източник: https://www.dailystandart.com/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
error: Греда!