img

Благовеста от „Ергенът”, крие, че е от малцинствата в Ямбол!

/
/
/
3649 Views

От старта на риалити шоуто „Ергенът” до момента, колоритната Благовеста Бонбонова е сред най-коментираните участнички. Тя шокира зрителите на предаването, като демонстративно си събу бикините под тясната рокля и ги подари на Ергенът. Особено популярна е миньончето в циганската махала на Ямбол, където семейството на дребната плеймейтка има къща. Всъщност, къща било силно казано, защото последният етаж бил недостроен, а прозорците и вратите – направени от различни строителни материали.

Благовеста, чието истинско име било Блашка, рядко се вясвала в родния си дом. В натовареното си ежедневие на заета с конкурси за красота жена, тя обикаляла наляво и дясно страната, интересувала се от мода, грим, прически и видове маникюр и педикюр. Голямата й мечта била да стане известна с цената на всичко. Водена от амбиции, не успяла да завърши училище, но пък още на 13 години подхванала „живот на възрастен”. И макар че била висока едва метър и половина, трескаво търсела приятели, които да й уредят в живота. Голямата й мечта била един ден да работи в Слънчев бряг в хотел „Кубан”. Постигнала я с голяма упоритост и нахалство. Още преди повече от 10 години намерила покровители, които я нарекли „бонбона”, защото била малка на ръст. След време тя решила да носи фамилията Бонбонова, за да е по-интересна.

„Истинското й име е Блашка, това цял Ямбол го знае. Както и че е от махалата. Ромите в Ямбол са няколко хиляди. Уважаваме я и се чудим, защо се цепи от нас. Срамува ли се – не знаем?! Но не е срамно да си циганин. Имала е трудно детство, но животът на никога не е лек. Наскоро дори някой в семейството й почина. Снимките за „Ергенът” почнаха миналото лято. Още от тогава се хвали, че е №1. Все пак тя стана известна и вече цяла България я гледа по телевизията. Не е нужно да е надменна и да се представя като Благовеста. Тя си е Блашка, която не знае кой е дядо Вазов, за разлика от голяма част от хората в катуна.

Ние я помним как танцуваше на пилони по морето и се представяше в махалата за танцьорка. Танцьорка, ама си намираше клиенти за „другата работа”. Прикриваше истинската си дейност, а когато закъсаше за пари, се изявяваше като стопаджийка. Набележеше някой и му пускаше, а после пишеше жалби до полицията, че еди-кой си е искал да я изнасили. В махалата й знаем номерата. Няколко големци пропищяха от любовта й – то не бяха бременности, насилвания. Абе, беля работа”, коментира съгражданин на напористото момиче, което вече е прехвърлило 30 г.

Репликата „Събух си гащите – така ми дойде, така го направих”, казани от Бонбонова в един от епизодите на шоуто, хич не изненадва жителите на Ямбол. Публична тайна била, че госпожицата не обичала да носи бельо. Когато това все пак се случвало, използвала гащи и сутиени, за да ги забрави уж случайно в хотелска стая или чужда къща. Така бельото ставало повод за скандали и дори разводи между съпрузи. В стремежа си да разваля двойки, вместо да създава собствено семейство, Блашка стигнала и до фолк певеца Константин. Той имал участие в провинцията. За компания с него пътувала тогавашната му актуална половинка и колежка – Райна. Докато Пиленцето на фолка забавлявала гостите с гласа си, Бонбонова успяла да се намъкне в кревата на Коцето с една единствена цел – да стане известна. Той набързо да я изгонил, но тя уж случайно забравила гащите си до кревата.

Когато Райна се качила в хотелската стая и забелязала чуждото бельо, вдигнала чутовен скандал. Тя била наясно, че Константин не е мъж за една жена, но въпреки това се надявала, че ще кротува, поне докато пее един етаж по-долу. Поведението на Блашка доналяло масло в отношенията между двамата и те решили да се разделят. Ако се вярва на мълвата, по това време Коцето вече въртял любов и със сегашната си съпруга Надя, а Райна била надушила за аферата.

Благовеста преследвала и Борис Дали и още няколко фолк изпълнители, които в крайна сметка успяла да съблазни. Секс тефтерчето й било доста обемисто и включвало от имена на бизнесмени и шоумени, през популярни фотографи, та до таксиметрови шофьори и дори служители на „Чистота”. С таксиджиите уреждала пътуванията си от един град до друг. По тази схема работела и с фотографи. Те пък й се отблагодарявали за всотдайността в кревата с фотосесии и контакти.

За първи път Блашка е представена като Благовеста от Ямбол на трета страница на популярен ежедневник, където позирала по цици. Фотосесията също удерила по установената практика. Намерили се и мераклии, които да я водят на екскурзии от Банско до Дубай. Те обаче бързо я прокуждали, защото почвала да си иска различни неща, да плаши, че ще разкаже всичко на жените им, да шантажира по всевъзможни начини.

За да провери достоверността на твърденията, репортер на „Уикенд” се свързва с култовия Недялко от първия сезон „Биг Брадър”, който също е от Ямбол и знае всички яки клюки в града.

„Ох, не ме питайте! Заради това момиче съм ходил няколко пъти в полицията. Викали са ме заради 4-5 популярни лица, сред тях и изпълнители, гостували в моето заведение и хотел. Обяснявал съм, че те не са я изнасилвали и че дори секс като секс не е имало. Цял Ямбол я знае нашата Блашка. Трите й имена са Блашка Цакова Бонбонова. Много от местните роми тук се казват Бони или Мечо. Тя е от рода на Бонитата. За мен е черна точка, не искам дори да се допирам до нея. Кълне, по едно време си пускаше и обяви, че разваля магии – правеше се на врачка. Ходи от конкурс на конкурс, това й е заниманието. Жалко, че изложи града ни в „Ергенът”, че не знае кой е Иван Вазов. В романтично предаване си събу гащите, просто хей така. Никакви обноски, никакво образование. Отдавна съм престанал да контактувам с нея. Още отпреди 10 години съм я отписал, когато с Лео и с бат Сали бяхме рекламни лица на „Будоар”. Преследваше всички ни. Жалко, че не влага изкараното в образование, а чака на готово някой богат чичко да й оправи живота. Много негативен човек, свръхамбициозна е от малка, но с желание да се развива в определена област”, разказва популярният ямболец.

Припомняме, че кариерата на миньончето започва като танцьорка в нощните клубове. През 2011 г. Бонбонова изгрява на корицата на българското издание на списание „Maxim”. Успоредно със славата по петите й върви и клюката. Преписвани са й връзки с бизнесмени, политици, популярни певци и футболисти.

Чрез „Ергенът” госпожицата, която вече е в графата стари моми, се надява да привлече мъжкото внимание към себе си и да намери човек, който да я обгрижва безусловно до последен дъх.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text
error: Греда!